Montauks carrot cake is one of a kind. Many people call it “londons” cake because as they say it takes them to that destination. The pecans and walnuts we use is is freshly roasted in the bakery of love. Fresh cinnamon sticks roasted and grinded in our very own bakery which makes it healthier that enhances the most amazing flavors you could ever try. As you dig in, you can see astonishing shredded carrot between the layer. Montauks ream cheese adds just the right tinge of tang to a sweet buttercream frosting, making it something irresistible to our palates. Not many believe this but Chef Mariam almansoori makes sure that you take every bite without regretting it as the sugar balance. As you take a bite, happiness melts in your mouth.
كيكة الجزر في مونتوك فريدة من نوعها. كثير من الناس يسمونها كيكة “لندن” شعورهم بأنها تاخذهم إلى تلك الوجهة. جوز البقان والجوز الذي نستخدمه يتم تحميصه طازجًا في مخبز الحب. أعواد قرفة طازجة محمصة ويتم طحنها في مخبزنا الخاص مما يجعلها صحي ومعزز بالفوائد مما يعزز النكهات المدهشة التي يمكنك تجربتها. عندما تأكلها ، يمكنك أن ترى الجزر المبشورة بين الطبقات. تضيف كريمة الجبنة الطرية نكهة غنية ومميزه ، مما يجعلها شيئًا لا يقاوم. الشيف مريم المنصوري تحرص على صحتكم في مونتوك وذلك لتوازن نسبة السكر مما يجعلك تستمع بكل ما تحتويه من منكهات فتذوب السعادة في فمك.